Hoeveel Boer zoekt vrouw baby’s zijn er?

Hoeveel Boer zoekt vrouw baby’s zijn er?

30 juni 2022 Uit Door Redactie

Boer zoekt vrouw is een reality datingprogramma in Nederland dat al vele jaren loopt. Doordat er zoveel seizoenen al zijn geweest is het ook zo dat er dus al de nodige succesverhalen zijn. Niet alleen zijn er partners gevonden voor veel van de boeren, er is zelfs al veel meer met hen gebeurd. In dat opzicht is het dus ook leuk om te bekijken hoe veel van de stellen ervoor staan nu ze één of meerdere jaren verder zijn in het leven.

Boer zoekt vrouw

Tientallen kinderen genoteerd

In 2021 werd duidelijk dat er inmiddels al tientallen kinderen uit de relaties die door Boer zoekt vrouw zijn gestart zijn voortgekomen. Het zou op dat moment gaan om 90 baby’s die direct voortkomen uit de relaties die dankzij het programma zijn begonnen. Dit lijkt veel, maar het past ongeveer in de lijn van wat het programma de verschillende boeren tot nu toe heeft opgeleverd. Het is dan ook leuk om daar eens naar te kijken. Dit geeft je een goed beeld van de zaken.

Het aantal gekoppelde boeren

In de seizoenen die tot op dat moment gedraaid waren lukte het om 103 boeren te koppelen aan een partner. Van deze 103 waren er in 2021 nog altijd 85 bij elkaar in een vaste relatie. Uit die 85 vaste relaties zijn sindsdien dus ook 90 baby’s voortgekomen. Bedenk daarbij ook dat er verschillende soorten relaties worden ontwikkeld, zo kunnen bijvoorbeeld ook oudere boeren worden gekoppeld. Of er bij hen dan nog een kinderwens leeft, is natuurlijk de vraag.

Een groeiend aantal

Het is natuurlijk zo dat het programma nog altijd loopt en dat er nog altijd nieuwe seizoenen worden gedraaid. Een deel van de stellen uit de eerdere seizoen is bovendien ook nog jong genoeg voor gezinsuitbreiding. In dat opzicht is het dus ook niet raar dat het aantal Boer zoekt vrouw baby’s nog altijd aan het groeien is. Het aantal van honderd baby’s dat voortkomt uit de relaties komt dus ook al snel in zicht. Daar zal het vervolgens waarschijnlijk ook niet bij blijven. Het is interessant om dit te volgen.