Een bezoek aan het museum Gorssel

Een bezoek aan het museum Gorssel

15 juni 2019 Uit Door Redactie

Mijn vriendin is een erg grote liefhebster van kunst. Het leek mij daarom ook een erg goed idee om samen met haar een bezoek te brengen aan een museum bij ons in de buurt. Toen we op het internet op zoek gingen kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op zoek waren gegaan kwamen we terecht op de website van het museum Gorssel wat gelegen is in Doetinchem.

Een erg goede en overzichtelijke website 

Toen we terecht kwamen op de website van museum gorssel kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijk website. Op de website is onder andere erg veel informatie te vinden over het museum zelf en over de kunstwerken die het museum tentoonstelt. Ook is er op de website erg veel informatie te vinden over de kunstenaars die deze kunstwerken hebben gemaakt. De informatie die op de website te vinden is sprak on bedie erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen naar de arrangementen die het museum aanbiedt.

Het luxe prosecco arrangement 

Het museum biedt een aantal verschillende arrangementen aan. Nadat we deze arrangementen met elkaar hadden vergeleken besloten we om voor het luxe prosecco arrangement te gaan. We hebben samen een erg leuke en leerzame dag gehad tijdens ons bezoek aan het Gorssel museum in Doetinchem. Daarom zijn we ook erg tevreden en raden het aan iedereen aan die op zoek is naar een leuk dagje weg.